Vanliga frågor och svar!

Fråga: Jag har väldigt fett hår är det något jag kan göra?

Svar: Problemet med fett hår är att man överstimulerar fettkörtlarna genom att tvätta håret ofta. Försök att tvätta håret varannan dag, däremellan tar du hårkur/inpackning varannan dag. Då löser du fettet samtidigt som du lugnar hårsäckarna. Första veckan blir jobbig, men sedan blir det bättre. Prova under semestern då du inte jobbar/ går i skolan och måste vara snygg.
Finns jättebra och även snabba inpackningar att köpa av oss!



Fråga: Vad är bra att använda i slitet går?

Svar: Zink och selen i tablettform har visat sig ge bättre hår. Men det tar många månader innan man ser resultat. Det är bra att använda vår XL-serie som är snällt mot ditt tunnt och skadat hår. Lycka till och ha tålamod.
Silikondroppar kan ibland tynga ner tunt hår. Det beror på att en del silikoner är mindre vattenlösliga än andra. Men Grazettes serum tynger inte ner så det kan man använda.
Glöm inte värmeskydd när du plattar, loackar elelr fönar håret!



Fråga: Vad kan man göra åt missfärgat hår som uppkommit av exempelvis eget brunnsvatten elelr metaller? Gröna skiftningar i håret.. Hur gör jag  för att få bort det gröna?

Svar: Om du tvättar håret och efter schamponeringen tar två teskedar med ascorbinsyra (finns i mataffären) och 1/2 liter varmt vatten och sköljer över håret och gnuggar. Låt det verka i 10 minuter och skölj noga. Tag därefter balsam i håret och skölj. Om du har Colourmask Champagne från Grazette brukar det ta bort gröna skiftningar i blonda hår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0