Black violett


Här en av våra serier som vi har i vårt sortiment. Ur black violett har vi valt att bara ta med vissa produkter, dvs sånt som fått bäst betyg och som vi tror att folk mest kommer använda.
Så nu tänkte jag ge er lite tips om hur ni använder dem:

22- är en krämig "vax" som man både har i fuktigt och torrt hår. Använder man den i fuktigt hår, så får man en slags saltvatten känsla på det. Och i torrt hår så får man stadga. Perfekt till korta till lite halv långa hår. Vann även 2010s bästa produkt. HÖGT BETYG

33- är en krämig leavein balsam, som du applicerar i handdukstorkat hår, för att få ett mjukt och följsamt hår. Perfekt för blekta, permenentade och lockiga hår, som oftast blir lite torrare. Tror denna produkt är den som vi säljer mest av på skolsalongen. Den är väldigt populär

55- är en mjuk vax, som är bra för personer som bara vill ha lité mjukhet, doft och lite stadga. Men som vill behålla mjukheten och inte få det sådär hårt.

66- är en hård vax, perfekt för killar som både är korta eller långhåriga. Denna vax är den jag använder till den största andelen killar. Är smidig att forma frisyr med och få dem att hålla sig på plats hela dagen.

77- är ett fibervax, som man måste arbeta ut ordentligt mellan handflatorna för att få fram fiberna. Den är perfekt för dem som vill ha stadga och volym på samma gång!

88- är ett värmeskydd i sprayform. Det är väldigt lätt att använda på både fuktigt och torrt hår, vilket är en fördel. När dem är i krämform så kan man enbart ha dem när håret är nytvättat. Detta kan du använda varje gång du stylar ditt hår, ovarsätt torrt eller fuktigt. Det är viktigt att skydda sitt hår för fön, plattänger och locktänger. SÅ glöm inte. Denna produkt är perfekt.


/ Louise

Kommentarer
Postat av: Anton Kouba

Hm, jag skulle verkligen behöva vax så :D

2010-11-18 @ 10:54:47
URL: http://antonkouba.se
Postat av: Linnéa

Vad kostar 88-an?

2010-11-18 @ 14:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0